Vondt i nedre del av magen mormorx

vondt i nedre del av magen mormorx

nederst i magen Smerter nedre del av magen Smerter høyre side mage gravid Smerter i nedre del av magen Du har altså i vel 2 uker nå hatt kortvarige teen sex tube xxx sex smerter i nedre del av mage, mye luftplager og oppblåst mage, samt løs avføring. Det oppstod etter et måltid tungt fordøyelig mat, og har deretter vedvart. Det kan virke som om du har utviklet et luftproblem som gjør magen oppblåst og øm, og smertene kan rett og slett stamme fra dette. I den nedre del av magen er tarmen, blæren, livmoren, eggstokkene, og eggledere og prostata. Underbelly ligger under mellomgulvet. Smerter i nedre del av magen Nedre magesmerter er like vanlig som smerter i øvre del av magen. I den øvre del av magen befinner mage, gallegangene, milt og bukspyttkjertel. Vondt i rygg og mage Endometriose Svie i nedre del av magen Smerter i nedre del av magen Jeg har i noen dager plutselig fått vondt i nedre del av ryggen og nedre del av magen. De kommer helt plutselig så må jeg legge meg ned for at det skal bli bedre. Avføringen er normal, av og til litt løs. Skulle du derimot få smerter i magen som ikke gir seg, kraftig pågående blødning, eller.
  • Dette betyr magesmertene etter hvor i magen de sitter
  • Dersom plagene vedvarer, og nakne idrettsjenter thai massasje med happy ending oslo du får feber eller økt diaretendens kan du oppsøke legen din for en undersøkelse, evt blodprøver og kanskje avføringsprøver. Bente Kvenshagen er barnelege ved Best Helse Nordstrand.
  • Det vanlegaste symptomet til endometriose er smerte, oftast nede. Svie i nedre del av magen. Kronisk smerte typisk nede i ryggen og i bekkenregionen, men også i magen. Jeg har i de siste to dagene plutselig fått vondt nederst til venstre i magen. Jeg har veldig vondt i magen, høyre side ved navlen.
  • vondt i nedre del av magen mormorx

vondt i nedre del av magen mormorx
Sjekk smertene: Det er ikke alle plager som går over av seg selv. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Har du bare smerter på høyre side av magen som også kjennes nederst på ryggen, tenker jeg at det muligens kan skyldes noe annet enn blindtarmbetennelse. De kommer helt plutselig så må jeg legge meg ned.
vondt i nedre del av magen mormorx De kommer helt plutselig så må jeg legge meg ned for at det. 24/03/ For halvannet år siden begynte jeg å få smerter i ryggen og øverst i magen. Smerter i nedre del av magen. Vondt i magen hva hjelper. Sitter smertene nederst på høyre side kan det være blindtarmbetennelse. Fåes kun på apotek. Nå har jeg ligget på sofaen og vridd meg i smerte siden 5-tiden i ettermiddag, kun avbrutt av en times søvn etter å ha tatt mg ibux og mg paracet. Sitter smerter nederst til venstre i magen kan det skyldes tykktarmen: Det kan være forstoppelse i området der tykktarmen møter rektum.

Ce message a

Legg igjen et svar

  • 1
  • 2
Lukk menyen